Stel uw eigen pakket samen

Bent u een startende ondernemer en heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw administratie? Misschien bent u van plan om een bedrijfsplan te schrijven of een financiering aan te vragen. Wij kunnen u helpen. 

Arrowhead-Right-01-128 

Geen omkijken naar uw administratie

Selecteer alleen de administratieve en boekhoudkundige diensten die u nodig heeft. Samen met u kunnen wij een pakket op maat opstellen dat aansluit op uw bedrijf en uw wensen.

Arrowhead-Right-01-128

Vermijd de jaarlijkse rompslomp

Ook als particulier kunnen wij u helpen bij uw administratie. Een drukke baan, kinderen en hobby's nemen veel tijd in beslag zodat er niet veel overblijft voor uw administratie.

Arrowhead-Right-01-128

9670645 mEen dienstenpakket voor één vaste prijs! Stel uw eigen pakket samen.

Bij Cijfers en Wetten verzorgen wij uw administratie volledig en accuraat zodat u zich kunt blijven concentreren op uw kerntaken.

Denk bijvoorbeeld aan het inboeken van facturen; de aangiftes loonheffing, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting of uw correspondentie met de Belastingdienst.

Daarnaast kunnen wij financiële rapporten of overzichten opstellen, maandelijks, per kwartaal of per jaar, zodat u een duidelijk overzicht houdt. Wij nemen u graag alles uit handen.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn